Over ons

 Hedi Dr Hedi Hinzler, penningmeester, is expert in de Archeologie, Geschiedenis en Kunsten van zuid en zuid-oost Azië, waar zij sinds 1972 veldonderzoek doet. Bali en Java bezoekt ze jaarlijks. Hier geeft zij leiding aan het Balinese Manuscripts Project. Als assistent-hoogleraar was zij werkzaam aan de  Universiteit van Leiden, waar zij met name de uitvoerende kunsten & hedendaagse kunst van zuid-oost Azië onderwees, en in het bijzonder van Bali. Hedi Hinzler, die zelf is opgeleid tot Balinese poppenspeler,  heeft een bijzondere belangstelling voor de Balinese uitvoerende kunsten, en was sponsor, mede-initiator en deelnemer aan vele ontwikkeling van Balinese muziek en dans in Nederland.
 Henrice Dr Henrice Vonck, secretaris, is leider en docent artistiek onderzoek aan Codarts conservatorium Rotterdam. Daarnaast is zij werkzaam op het gebied van de Balinese kunst en cultuur en is een van de toonaangevende experts op het gebied van Balinese gamelan. In 1992 promoveerde zij aan de Universteit van Amsterdam op een proefschrift over gender wayang, de begeleidende muziek van het Noord-Balinese schaduwpoppenspel. Vanaf 1985 is zij muzikaal en artistiek leider van het Balinese gamelanensemble Irama, dat in haar lange bestaan veelvuldig op (inter)nationale podia optrad met vooraanstaande Balinese dansers en musici. Voor het Tropentheater in Amsterdam coördineerde zij in 2006 en 2010 het International Gamelan Festival Amsterdam (IGFA), en programmeerde de Balinese bijdragen. Haar eerste buitenlandse productie was de International Conference & Festival for North-Balinese Culture in 2009, gevolgd door de tournee van Gong Tripittaka uit Munduk naar het World Cultures Festival in Hongkong in 2011. Inmiddels bereidt zij – geheel belangeloos – in samenwerking met Universitas Undiksha, Singaraja, en gesteund door het KITLV, Leiden, het Institute for Area Studies en de Academy for Performing and Creative Arts, Universiteit Leiden, de tweede editie van deze conferentie annex festival voor.
 Pier Pier Terwen, bestuurslid, is kunsthistoricus en consultant in restauratie van kunstwerken van steen en steenachtige materialen. Tevens is hij als zodanig geïnteresseerd in ceramiek, glas en jade. Pier Terwen is tevens onderzoeker in Aziatische kunst zoals Chinese ceramiek en de uitvoerende kunsten en cultuur van zuid-oost Azië  (in het bijzonder van Bali).